westinschorskartonduikauto
liefzielig

De history van de compilatie 'liefzielig'.
Het luisteren en verzamelen van muziek leidde in mijn geval tot het maken van verzamel compact cassettes welke ik dupliceerde (sorry BumaStemra) en onder vrienden uitdeelde. Ik kreeg daar altijd goede reacties op. Elk verzamelbandje kreeg van mij een naam mee. Zo was daar (net nadat ik mijn Fiat Ritmo moest wegdoen :( de verzamelaar 'car(e)less man', "amor fati", "Spinoza's choice", "Koekerleloedie" en dus ook 'liefzielig'.
Dit zijn liedjes die voldoen aan één of beide van de parameters lief/zielig. Dit kan slaan op de muziek, tekst, de artiest(en) of welk gevoel het liedje overbrengt (op mij). Dit liefzielig gevoel -is mij al menigmaal gevraagd- is lastig uit te leggen! Ik zou bijna zeggen luister de compilatie. Bijna tragisch maar met een zoet randje niet te zeikerig en mooi, alles zit als ik het zo beluister wel op het randje maar dat is waar liefzielig zich ook heeft genesteld.
Het is een constant veranderende lijst aan liedjes behalve die paar liedjes die al diep geworteld zijn (er zijn er bij die al op liefzielig I stonden).
Ik sta open voor suggesties; toevoegingen, verandering van volgorde of verwijdering met goeie argumentatie overweeg ik dat zeker. Mail mij en ik zal je beantwoorden en eventueel je wijziging doorvoeren.
Veel plezier met luisteren! (is een pop_up!)
empirewolkniets en niemandmagnolia
   [ xpsts | prjctn | xtr | knstcllctf wordt | lfzlg | facebook page ]